Verleg grenzen in energiehandel. Kies voor de toekomst, kies voor EnergySwap.

EnergySwap is het eerste platform dat particulieren in staat stelt om rechtstreeks en gunstig overtollige zonne-energie te kopen of verkopen. EnergySwap is niet beperkt tot individuele consumenten, maar kan ook door bedrijven worden gebruikt om overtollige elektriciteit te (ver)kopen die is opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen zoals met zonnepanelen.

Onze missie

Onze missie is om de kracht van consumenten te ontsluiten om zo de energietransitie te stimuleren. EnergySwap levert een bijdrage aan de energietransitie door middel van het rechtstreeks bijeenbrengen van overtollige zelf geproduceerde elektriciteit en verbruik. Daarmee verschuiven de rollen van consument en energieleverancier. EnergySwap ondersteunt de lokale productie van zelf geproduceerde elektriciteit en wil de manier waarop we energie kopen en verkopen veranderen. EnergySwap is opgericht met het doel om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te bevorderen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Het EnergySwap platform dient als een marktplaats en stelt verkopers in staat om de overtollige zelf geproduceerde elektriciteit die ze genereren te verkopen aan kopers die de voorkeur geven aan hernieuwbare energie in plaats van fossiele brandstoffen. Tegen een gunstige prijs voor deelnemers.

Onze kernwaarden

Als EnergySwap, worden deze waarden met trots in ons hart gedragen:

Gebruiksvriendelijkheid
We streven ernaar om een platform te bieden dat eenvoudig te gebruiken is en intuïtief werkt voor al onze gebruikers. We geloven dat toegankelijkheid en gebruiksgemak essentieel zijn voor een positieve ervaring.
Veiligheid en transparantie
Veiligheid en transparantie zijn van het grootste belang voor ons. We zorgen ervoor dat alle transacties en gegevens op ons platform veilig worden behandeld. Bovendien streven we naar volledige transparantie in onze processen, zodat onze gebruikers vertrouwen kunnen hebben in elke interactie met EnergySwap.
Eerlijke vergoeding
Als tussenpersoon in de markt voor zelf geproduceerde elektriciteit streven we ernaar om een eerlijke vergoeding te bieden aan alle deelnemers. We geloven dat een eerlijk betalingssysteem essentieel is om een duurzaam en rechtvaardig energiesysteem te bevorderen.
Innovatieve bijdrage aan duurzaamheid
Met onze innovatieve aanpak dragen we bij aan de ontwikkeling van een duurzaam energiesysteem in België. We streven naar nieuwe oplossingen en technologieën die de energieproductie klimaatneutraal kunnen maken. Doe mee met onze inspanningen om de wereld groener te maken!

Je leest over ons in

MTSproutSolar_magazine

Ons team

EnergySwap, geleid door een toegewijd team, verandert de energiemarkt door eenvoudig en veilig handelen in zonne-energie mogelijk te maken voor iedereen. Wij staan voor innovatie, transparantie en duurzaamheid, en streven naar een groenere toekomst.

Ontdek EnergySwap

Lees meer over ons en de wereldwijde transitie naar groene energie